A TAVASZI SZEZON LEZÁRULT, AUGUSZTUSBAN TALÁLKOZUNK :)

Vásárlói vélemények

Google vélemények, nagyon köszönjük mindenkinek!❤️

Virághagymákat rendeltem, és 3 nap múlva meg is kaptam. Gondosan becsomagolva, feliratozva, a gyönyörű és egeszséges hagymákat. Kedves üzenetet is találtam a csomagban, ami arról árulkodik, hogy nagyon kedves ember csomagolta nagy szeretettel. El nem tudom mondani mennyire elégedett vagyok! Köszönöm szépen! Biztos, hogy fogok még rendelni, csakis tőllük. Szívből ajánlom mindenkinek!
Köszönöm Szonja  :)

Ágnes Anikó H.Gy.Álmaim váltak valóra a Kicsikert websoppal. A személyes törődés, az apró figyelmességek mellett végre azt éreztem, nem az üzlet/ anyagi érdek ( nyiván fontos, hiszen ebből élnek) hanem a növények szeretete dominál ami a virághagymák minőségén is meglátszik. Egészséges, kemény , fajtának megfelelő méretű hagymákat kaptam mindkét rendelésembél.
Szívből ajánlom mindenkinek! Én biztos törzsvásárlójuk maradok! Köszönöm, hogy vagytok, így tovább!☺❤❤

B.Erzsébet

Csak a legjobbakat tudom írni a KicsiKertről! Gyorsak, pontosak, kedves-személyes üzenet a csomagban, minden profi módon megy náluk....
Nagyon minőségi tulipán virághagymákat kaptam, a hollandok is tanulhatnak tőlük!
Maximálisan meg vagyok velük elégedve. 5***

H. Tibor

Őszi ültetésű, akciós virághagymákat rendeltem, nagyon gyorsan, 2 nap múlva megkaptam a csomagot. A hagymák szépek, várom a tavaszi, nyári virágzást! Köszönöm a percíz csomagolást és a hihetetlen kedves hozzáállást! Csak ajánlani tudom, én is visszatérek tavasszal, már ki is néztem pár növényt. :)
S. Tünde
Családias vállalkozás, ahol fontos a vevő elégedettsége. Gyors, pontos szállítás, kiváló minőségű hagymákkal. Külön köszönet a csomagban talákható kedves szavakért. Látszik ebből is, hogy a növények szeretete indította a vállalkozást! További sok sikert! Én biztos vevő leszek a jövőben is!
J.N. Marianna

Nagyon meg vagyok elégedve a webshoppal, minden tekintetben korrekt a tevékenysége. Szonja kedvessége pedig feldobja a napját az embernek. A jókedve, a növények iránti szeretete lelkesít. Én ehhez csak gratulálni tudok és további jó munkát kívánok. Erzsi

B. Gáborné

2 hónapja
Nagyon gyors és kedvező árú szállítás. A megvásárolt virághagymák minősége pedig a legjobb, amit eddig tapasztaltam.

B. Tamás

Nagyon gyors szállítással kaptam a virághagymákat, precízen csomagolva! Minden virághagyma, szép, egészséges, és életképes!
Köszönöm szépen!

Zs. Éva


Köszönöm szépen a segítségüket.A továbbítás szuper gyors volt! Mindennel meg vagyok elégedve! Máskor is keresem Önöket.Köszönöm a kedves üzenetet.

J. Lajosné

Kedves korrekt eladó.
A virágokról ,csak tavasszal tudok írni,de a hagymák rendben vannak.
Köszönöm!

H. Istvánné

Gyors volt a szállítás, nagyon szép hagymákat kaptam, jó áron.

Fné Szilvia


Gyors kiszállítás,nagyon szép hagymákat kaptam! Várjuk a tavaszt!
Sz. Anna

Gyors, pontos kiszolgálás. Tökéletes minőségű virághagymák.

M. Anna