ŐSZI ÜLTETÉSŰ HAGYMÁK, KÜLÖNLEGES TULIPÁNOK,  EGYÉB TAVASZI HAGYMÁSOK GYORS KISZÁLLÍTÁSSAL
25.000. ft-os vásárlás fölött INGYEN SZÁLLÍTÁS FOXPOST AUTOMATÁBA


Kiszállítás

Kiszállítás

A tavaszi időszakban amint a fagyok már nem veszélyeztetik a növények épségét, megkezdődik a kiszállítás.

Az őszi ültetésű növények kiszállítása általában szeptemberben kezdődik, amint a teljes készlet beérkezik.

A csomagokat házhoz szállítás esetén Futárszolgálattal küldjük ki a megadott postázási címre (lválasztható Postán maradó, Postapontra történő (Coop üzletek és MO kutak) és MPL csomagautomatába kiszállítás is).
Házhoz szállítás esetén
az átlagos kiszállítás idő 2 nap, hasonlóan alakul a Postán maradó, Postapontra történő kiszállítás ideje is.
MPL csomagautomata esetén előfordulhat hogy az automata terheltsége miatt postahivatali átvételt ajánl fel a szállító.

Foxpost automatába
kiszállítás 3-4 nap általában.
Mivel a Foxpost nem garantál szállítási időt, valamint a csomagok automatából való begyűjtésekor nem minden esetben olvassák be a csomagot, elképzelhető hogy a Foxpost csomagkövetés napokig fel nem adottként jelzi a csomagot, miközben az már úton van.
Amennyiben tőlünk megérkezik a visszajelzés, hogy feladtuk a rendelést, akkor a csomag megindult a rendeltetési hely felé.


Mivel azt szeretnénk, hogy a növények ugyanolyan prémium minőségben érkezzenek meg, ahogy mi feladjuk, ezért tavaszi időszakban házhozszállítással hétfőtől csütörtökig, Foxpost automatába hétfőn-kedden adjuk fel a csomagokat.

Kivétel ez alól a hagymák kiszállítása, mivel ezek kevésbé kényesek a hőmérsékletre. Amennyiben csak hagymás növényt tartalmaz a megrendelés a Foxpost automatába kiszállítás feladása is hétfőtől csütörtökig történik.
Így a növények nem töltenek a kelleténél több időt becsomagolva és esetleg egy hideg vagy felfrrósodott automatában napokig.

Őszi időszakban, a feladás minden szállítási módnál hétfőtől csütörtökig történik, mivel a hagymások nem annyira érzékenyek, és az időjárás sem annyira extrém már ilyenkor.


Foxpost automatába szállítást csak saját felelősségre válasszon. A növények károsodhatnak, ha túl hosszú időt töltenek hideg vagy meleg körülmények közt, kérjük, vegye át csomagját a beérkezés napján!
Amennyiben a csomag több napon keresztül az automatában marad, az ebből eredő esetleges károsodásért nem tudjuk a felelősséget vállalni.

Gödi csomagpontunkon személyes átvételnél vásárlásra nincs lehetőség, csak megrendelés átvételére, ez egy kényelmi szolgáltatás, így nem kell szállítási díjat fizetni, ez minden esetben ingyenes!


E-mailben értesítést küldünk a megrendelés feldolgozása folyamán minden mozzanatról.
Reméljük a folyamatos információáramlás biztosítja, hogy pontosan tudomása legyen róla, hol tart csomagod összekészítése és kiszállítása.


Black Hero tulipán