A TAVASZI SZEZON LEZÁRULT, AUGUSZTUSBAN TALÁLKOZUNK :)

Rólunk

... nem csoda, hogy a növényeket mozdulatlan lényeknek tekintjük, hiszen helyhez kötötten élnek, örökre a földbe gyökerezve, helyváltoztatásra képtelenül.

Ám ha hosszabb időn át türelmesen figyeljük őket, azt tapasztaljuk, hogy szó sincs mozdulatlanságról; finom és bonyolult mozdulatok olyan gazdag parádéjának vagyunk tanúi, mintha Barisnyikov kelne életre egy balettelőadás első jelenetében.

Levelek pöndörödnek és bomlanak szét, virágok tárulnak ki és csukódnak össze, hajtások köröznek, inognak és hajladoznak.

Daniel Chamovitz

Akebono tulipán

Ezt a csodát élhetjük meg akkor is, ha épp csak tenyérnyi helyünk van.
Lehet nagy, tágas kerted, amiben elfér egymás mellett a gyümölcsfa, hogy termésével tápláljon, lehet apró előkerted, ahová virágot ültetsz, de ha teraszod, erkélyed van, akkor is gazdagíthatod az életed egy cserépnyi pompás virággal.

Amikor a tél véget ér, és megjelennek a zsenge zöld hajtások, az mindig óriási öröm.
Az első virágok színt, életet, illatot, sőt még hangokat is hoznak a mindennapokba, hiszen a virágok kibomlásakor megjelennek a zümmögő méhek, akiknek léte magát az életet jelenti.

Ezt a színt, életet, illatokat hoztuk el nektek.
Nincsen egyszerűbb módja annak hogy magad is részese legyél egy csöppnyi varázslatnak: ültess virághagymákat.
A siker garantált, még akkor is ha kezdő kertész vagy!
Néhány egyszerű dolgot kell csak betartani és neked is lehet kicsi kerted, tele színekkel.
Ha még nem élted át az első virágok nyílását, amiket te magad ültettél, ne habozz, mert óriási örömforrás!

Mi kell hozzá?
Válassz
néhány hagymát, évelő virágot (előre szólok, mindössze ez a nehéz, melyik legyen a sok csuda közül :) ) , kövesd a gondozási útmutatót. 
Aztán már csak annyi a dolgod, hogy gyönyörködj az általad teremtett tenyérnyi természetben!

Mit találsz a KicsiKert virágwebshopban?
Az őszi szezonban, amikor a tavaszi pompára készülünk, elsősorban online rendelhető virághagymákat és gumókat. Tulipánokat! Rengeteg gyönyörű, különleges tulipánt!
A választék folyamatosan bővül, választhatsz izgalmas színű fürtös gyöngyikét, illatos nárciszt, csudaszép, fuksziaszínű dupla szellőrózsát is.

A tavaszi szezonban nyáron virágzó hagymás és gumós növényeket, gyökércsomagolt évelőket, mint például a pompás árnyliliomok.

Kizárólag egészséges, nagy méretű, extra minőségű hagymákat és évelőket válogattunk össze, melyeket megbízható, minősített termelők állítanak elő.


Ha még nem ismersz minket, azonnal rájössz hogy nem csak a természet, hanem a kutyák bolondjai is vagyunk, ha benézel hozzánk a MancsMűvekhez.
Itt láthatod azt is, hogy 100% vevőelégedettséggel dolgozunk és elnyertük a Megbízható Bolt minősítést is!
Ugyanezt a szolgáltatást nyújtjuk a KicsiKert virágwebshopban is, garantálva hogy elégedett leszel megrendeléseddel.

Kutyákkal az élet csupa móka, de hiányoztak a növények, mert a MancsMűvek motorja, Szonja  (aki amúgy papíron is értője a kertnek :D) a természet szenvedélyes rajongója, így jött létre a KicsiKert, így teljes az egyensúly.

A természet csodás. Tudjuk, közhely de tényleg az.
Figyelemmel kísérni, hogyan lesz egy gombócnyi barna virághagymából, fura gumóból-gyökérből szín, illat, forma, igazán olyan élmény ami kikapcsol a mindennapok szürkeségéből.
Ne sajnáld magadtól ezt az örömforrást te sem, hiszen a hagymás virágok, tulipánok , évelők ültetése, nevelése az amatőr kertészek számára sem kihívás.

Válassz kedvedre, elő az ásóval, ültetőlapáttal, ha balkonkerted van, készítsd a cserepeket, és várjuk együtt a virágpompát.