30.000. ft FÖLÖTT INGYENES SZÁLLÍTÁS FOXPOST AUTOMATÁBA!

Kiemelt ajánlataink

Kedves Kertbarátok!

A KicsiKert tavaszi kínálatából nyári hagymások, évelők, gyökércsomagolt virágok, árnyliliomok, csillagfürt és még számos nyáron virágzó hagymás különlegesség közül válogathatsz!
Folyamatosan kerülnek föl az újdonságok, bővül a kínálat, érdemes rendszeresen benézni, vagy feliratkozni hírlevelünkre, hogy ne maradj le semmiről.

A tavaszi ültetésű növények január végétől  rendelhetők.
Jeleztétek hogy lemaradtatok néhány hagymáról és igényeltek előrendelési lehetőséget.

Mostantól erre is van lehetőség. Az előrendelés bankkártyával vagy banki utalással egyenlíthető ki, erről előlegszámlát küldünk. A végszámla a rendelés kiszállításakor kerül kiküldésre.
A rendelések kiszállítása időjárás függvényében márciustól kezdődik.A KicsiKert virágwebshop választékában gondosan válogatott, első osztályú virághagymákat, nyári  évelőket, gyökércsomagolt virágokat találsz.
Jelenleg a tavasszal ültethető hagymás virágok, szabadgyökeres évelők ültetési ideje közeledik, melyek nyáron fognak virágozni.

Ha balkonkertész vagy, csak egy kicsi erkélyed van, vagy inkább cserepes virágokkal díszítenéd a kerted, sok olyan évelőt találsz, ami kis helyet igényel, nem hétköznapi, de nem fog ki még egy kezdő kertészen sem.

Ha nagy kerted van, akkor is rengeteg csudát találsz, hatalmas árnyliliomot, bokorméretű tündérfürtöt és sok különleges évelő virágot.Az árnyékosabb kertek beültetésére is gondoltunk, ha a te kerted sem kap sok napot, válogass árnyéki évelőink közül. 

Előrendelés

Ezeket a növényeket 'Előrendelhető' címkével jelöltük


A tavaszi ültetésű nyári hagymásokat és a gyökércsomagolt évelőket március 15-től szállítjuk.
Hamarabb a szállítás közben előfordulható fagyveszély miatt nem szállítunk a tavaszi időszakban.

A hagymásokat és a gyökércsomagolt évelőket előrendeléssel lehet megvásárolni február 28-ig.
Mivel a készletünk véges, előrendeléssel biztosíthatod, hogy a választott növényt biztosan megkapd.

Előrendelésnél utánvétet nem tudunk biztosítani, a megrendelést bankkártyával vagy utalással tudod kiegyenlíteni a vásárláskor a webshopban, erről előlegszámlát küldünk.

Ezeknek a növényeknek a szállítása márciustól indul, ekkor már az előrendelési lehetőség megszűnik, nem feltétlenül tudjuk biztosítani a kiszemelt növényt.


Évelőink egy része gyökércsomagolt.
Ezt úgy képzeld el, mintha tavasszal kiásnál mondjuk egy nagy tő árnyliliomot, mert már nem fér el a helyén.
Ezt a nagy tövet felosztjuk több, egészséges, rügyet tartalmazó részre, melyeket elültetve egy-egy új növényt kapunk.

Miért jó a gyökércsomagolt növény?

Mi csak ellenőrzött, megbízható kertészek minőségi növényeit forgalmazzuk. Ezek a gyökércsomagolt növények ültetésre készen, frissen érkeznek hozzád.
Gazdaságos, mert nem kell kifizetned a földet, a cserepet,  majd a nehéz cserepek drága szállítását.
Ezeket a növényeket elővigyázattal, tőzegbe csomagolva juttatjuk el hozzád, március közepétől a megfelelő ültetési időben.

Amennyiben nem tudod elültetni még a választott növényt, hűvös, száraz helyen tárolva biztonsággal kivárhatod a megfelelő ültetési időt.

A gyökércsomagolt évelők elültetése, gondozása nem igényel különösebb szaktudást.
Az árnyliliomok kategória leírása alatt megtalálod részletes útmutatónkat, melynek alapján gyerekjáték a gyökércsomagolt növények ültetése.


Lehet nagy kerted vagy akár egy tenyérnyi, lehetsz balkonkertész, nem akadály. Nálunk biztosan találsz cserépbe de akár erkélyládába ültethető évelőt, nyári hagymást, apró árnyliliomot, de ha nagy kerted van, akkor is tudsz válogatni kedvedre.

Ezek a színpompás, szemgyönyörködtető évelők gazdagítják minden napunkat,  pillangókat, méheket vonzanak a kertünkbe, ahol megteremthetjük a természet egy kicsi szegletét, tele élettel, illatokkal, színekkel.Rendelésed gondos csomagolásban, gyors szállítással küldjük.

Ha még nem ismersz minket, nézd meg társoldalunkat, a MancsMűveket, ahol láthatod hogy az  Árukereső vevőértékelése alapján 100%-os vevő-elégedettséggel dolgozunk és megkaptuk a Megbízható Bolt minősítést is.
Biztos lehetsz benne, hogy ugyanezt a lelkiismeretes szolgáltatást nyújtjuk itt is, várjuk rendelésed!

Köszönjük, hogy nálunk jártál, jó kertészkedést kívánunk!


Ugye már te is alig várod, hogy az első meleg napsugarak jelezzék: irány a kert!
Capek így ír erről A szenvedelmes kertész című könyvében:

...keressük a tavasz első jeleit. A kertész nem sokat ad az első bogárra vagy pillangóra, ezek megjelenésével csak az újságok szerint kezdődik a tavasz.

A tavasznak igazi első jelei, amelyek után a kertész áhítozik, sokkal csalhatatlanabbak. Ezek a következők:
... A krókuszok, amelyek duzzadó, zömök csúcsa előbújik a fű közül; egy szép napon felrepednek (még soha senkinek nem sikerült kilesnie ezt a pillanatot), és csodálatosan szép zöld levelekből egy kis pamacsot növesztenek. Ez a tavasz első jele.

... A kertészeti árjegyzékek, amelyeket a postás hoz. A kertész ugyan fejből tudja már az egészet ..., mégis figyelmesen átböngészi az Acaenától a Wahlenbergiáig, s közben kemény lelki tusát vív: mit is rendeljen még?

... A szomszédok szintén a tavasz csalhatatlan hírnökei. Mihelyt ásóval, kapával, ollóval, raffiával, gyümölcsfakátránnyal felszerelve kivonulnak a kertbe, a tapasztalt kertész már tudja, közeleg a tavasz.


Karel Capek - A szenvedelmes kertész