A TAVASZI SZEZON LEZÁRULT, AUGUSZTUSBAN TALÁLKOZUNK :)

WEBSHOPUNK JELENLEG AZ ŐSZI SZEZON ELŐKÉSZÍTÉSÉN DOLGOZIK, HAMAROSAN MEGNYITJUK AZ ELŐRENDELÉST A TAVASZI  VIRÁGZÁSÚ HAGYMÁSOKKAL

A KicsiKert virágwebshop választékában gondosan válogatott, első osztályú virághagymákat, nyári  évelőket, gyökércsomagolt virágokat talál.
Jelenleg az őszi ültetési virágok szezonja közeledik.

Ha balkonkertész, vagy csak egy kicsi erkélye van, vagy inkább cserepes virágokkal díszítené a kertet, sok olyan hagymás növényt kínálunk, ami kis helyet igényel, nem hétköznapi, de nem fog ki még egy kezdő kertészen sem.


Előrendelés

Ezeket a növényeket 'Előrendelhető' címkével jelöltük

Kiszállítás a beérkezés sorrendjében, az optimális kiültetési időszak kezdetéve, az összes virághagyma beérkezésekor történik.

A tavaszi ültetésű nyári hagymásokat márciustól, a szabadgyökerű évelőket március 15.-től, az őszi ültetésű hagymásokat előreláthatólag szeptembertől szállítjuk.

Mivel a készletünk véges, előrendeléssel biztosítható, hogy a választott növényt ne vegye meg más.

Előrendelésnél utánvétet nem tudunk biztosítani, a megrendelést bankkártyával vagy utalással van lehetőség kiegyenlíteni a vásárláskor a webshopban.

 
Ezek a színpompás, szemgyönyörködtető évelők gazdagítják minden napunkat,  pillangókat, méheket vonzanak a kertünkbe, ahol megteremthetjük a természet egy kicsi szegletét, tele élettel, illatokkal, színekkel.

Rendelését gondos csomagolásban, gyors szállítással küldjük.

Ha még nem ismer minket, társoldalunkon, a MancsMűveknél, látható hogy az  Árukereső vevőértékelése alapján 100%-os vevő-elégedettséggel dolgozunk és megkaptuk a Megbízható Bolt minősítést is.
Biztos lehet benne, hogy ugyanezt a lelkiismeretes szolgáltatást nyújtjuk itt is!

Köszönjük, hogy nálunk járt, jó kertészkedést kívánunk!


Én már alig várom, hogy az első meleg napsugarak jelezzék: irány a kert!
Capek így ír erről A szenvedelmes kertész című könyvében:

...keressük a tavasz első jeleit. A kertész nem sokat ad az első bogárra vagy pillangóra, ezek megjelenésével csak az újságok szerint kezdődik a tavasz.

A tavasznak igazi első jelei, amelyek után a kertész áhítozik, sokkal csalhatatlanabbak. Ezek a következők:
... A krókuszok, amelyek duzzadó, zömök csúcsa előbújik a fű közül; egy szép napon felrepednek (még soha senkinek nem sikerült kilesnie ezt a pillanatot), és csodálatosan szép zöld levelekből egy kis pamacsot növesztenek. Ez a tavasz első jele.

... A kertészeti árjegyzékek, amelyeket a postás hoz. A kertész ugyan fejből tudja már az egészet ..., mégis figyelmesen átböngészi az Acaenától a Wahlenbergiáig, s közben kemény lelki tusát vív: mit is rendeljen még?

... A szomszédok szintén a tavasz csalhatatlan hírnökei. Mihelyt ásóval, kapával, ollóval, raffiával, gyümölcsfakátránnyal felszerelve kivonulnak a kertbe, a tapasztalt kertész már tudja, közeleg a tavasz.


Karel Capek - A szenvedelmes kertész